loading...

به روز ترین مرجع فایل های فروشگاهی

آشپزی

نمونه سوالات آزمون آشپزی درجه 2 فنی و حرفه ای

siavash بازدید : 637 چهارشنبه 11 اسفند 1395 نظرات (0)

نمونه سوالات آزمون آشپزی درجه 2 فنی و حرفه ای + پاسخنامه

این سوالات سوالات اصلی سازمان و بصورت تستی می باشد

این مجموعه شامل 300 سوال تستی آزمون آشپزی درجه 2 + پاسخ گزینه ی صحیح می باشد

ویژه نامه آشپزی

siavash بازدید : 282 چهارشنبه 11 اسفند 1395 نظرات (0)

در این کتاب به صورت تخصصی دو نوع آشپزی با برنج پرداخته ایم که یکی طریقه طبخ برنج در سایر کشورها و دیگری پخت انواع ته چین این غذای محبوب ایرانی می باشد همچنین در ابتدای این کتاب نکات کلیدی و مهم در بهتر طبخ کردن برنج و انواع طبخ آن بیان شده است و به صورت کلی به سه دسته نکات کلیدی طبخ برنج ، پلوی ملل ، ته چین این غذای اصیل ایرانی تقسیم شده است

در این کتاب حدود 40 دستور پخت غذا و نکات کلیدی و مهم در انتخاب و نحوه طبخ انواع برنج بیان شده است

امیدوارم از خواندن این کتاب لذت ببرید

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 528
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 17
  • آی پی دیروز : 22
  • بازدید امروز : 204
  • باردید دیروز : 291
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 646
  • بازدید ماه : 3,912
  • بازدید سال : 44,539
  • بازدید کلی : 239,801