به روز ترین مرجع فایل های فروشگاهی

امروز سه شنبه 04 آذر 1399
1 نفر آنلاين
تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
جستجو
موضوعات
    علوم انسانی
    فنی و مهندسی
    نمونه سوالات
    پزشکی
    کسب و کار
    فیزیک
    سرگرمی
    آشپزی
    غیره
    تاریخ و باستان شناسی
عضویت / ورود

    عضو شويد

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    فراموشی رمز عبور؟

    عضویت سریع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
آرشیو
آمار و اطلاعات
    بازديد امروز : 283
    ورودي امروز گوگل : 3
    افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا : 2
    اي پي : 3.237.67.179
    مرورگر :
    سيستم عامل :
    امروز : سه شنبه 04 آذر 1399
کدهای اختصاصی

تبلیغات

ویژه نامه آشپزی

ویژه نامه آشپزی

در این کتاب به صورت تخصصی دو نوع آشپزی با برنج پرداخته ایم که یکی طریقه طبخ برنج در سایر کشورها و دیگری پخت انواع ته چین این غذای محبوب ایرانی می باشد همچنین در ابتدای این کتاب نکات کلیدی و مهم در بهتر طبخ کردن برنج و انواع طبخ آن بیان شده است و به صورت کلی به سه دسته نکات کلیدی طبخ برنج ، پلوی ملل ، ته چین این غذای اصیل ایرانی تقسیم شده است

در این کتاب حدود 40 دستور پخت غذا و نکات کلیدی و مهم در انتخاب و نحوه طبخ انواع برنج بیان شده است

امیدوارم از خواندن این کتاب لذت ببرید

بازدید : 172 | تاریخ : چهارشنبه 11 اسفند 1395 زمان : 13:3 | موضوع : آشپزی , | نظرات شما []

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی